Dr. Pop Ionel Ciprian este Medic Specialist Chirurgie Vasculara. A absolvit UMF “Iuliu Hațieganu” in 2007 si a inceput pregatirea in specialitate din ianuarie 2008 la institutul inimii “Nicolae Stancioiu” Cluj Napoca, unde a profesat in calitate de medic rezident timp de 5 ani. A devenit student al Scolii Doctorale din cadrul UMF “Iuliu Hatieganu” in 2009, postura din care a publicat numeroase articole atat ca prim autor, cat si ca si colaborator.

Intervenții minim invazive

Domnul dr. Pop Ionel Ciprian are o experienta de peste 6 ani in domeniul medical britanic, in diferite tipuri de practici medicale de cea mai inalta performanta. Specializat in interventii minim invazive, astfel ca riscurile sunt reduse la minimum.

In Romania, pacientii se pot bucura de beneficiile procedurilor in doua orase (Baia Mare si Cluj-Napoca), care au fost alese cu grija pentru a fi cat mai accesibile oamenilor din fiecare colt al tarii.

Programează-te acum!

Asistență medicală de cea mai înaltă calitate

Când alegeți Dr. Pop Ionel Ciprian, alegeți un furnizor de servicii medicale, care va asigura asistența medicală de cea mai înaltă calitate și cea mai actuală disponibilă folosind tehnologii de ultimă generație.
Indiferent dacă doriți o examinare inițială sau un al doilea aviz pentru starea dumneavoastră, Dr. Pop și personalul său sunt disponibili pentru a discuta despre alte opțiuni și consultarea posibilelor tratamente.